Gast blog nr 7, Apple Crumble v. Sminiastate

Gepubliceerd op 21 juli 2024 om 11:00

Welkom Achilles: Onze Nieuwste Aanwinst

Op 15 april 2024 werd Achilles geboren in het noorden van Holland, als een van de tien pups uit een nestje van vijf teefjes en vijf reutjes. Het hele proces van bevruchting tot bevalling hebben we op de voet gevolgd dankzij onze toegewijde fokker, Danielle, die ons dagelijks op de hoogte hield. De pups groeiden als kool, en het was een genot om hun ontwikkeling te zien.

Een Warm Welkom in Geraardsbergen

Sinds twee weken woont Achilles nu bij ons in Geraardsbergen. Samen met onze negenjarige Welsh springer spaniël, Oscar, heeft hij zijn nieuwe thuis gevonden. Achilles heeft zich wonderbaarlijk snel aangepast en doet het geweldig. Hij kan al flink wandelen en luistert goed naar commando's zoals zit, poot en lig. Zijn leervermogen is indrukwekkend en hij groeit met de dag.

Groei en Voeding

Achilles is flink gegroeid sinds hij bij ons is. Zijn eetlust is groot, en hij is altijd klaar voor een beloningsnoepje, wat het trainen een stuk makkelijker maakt. Zijn intelligentie en bereidheid om te leren maken hem een plezier om mee te werken, en hij pakt nieuwe vaardigheden snel op.

Puppyklas en Zindelijkheid

Achilles gaat wekelijks naar de puppyklas in Geraardsbergen. Deze lessen zijn van onschatbare waarde voor zijn socialisatie en training. Hoewel hij af en toe nog een plasje op de vloer doet, gaat de zindelijkheidstraining al behoorlijk goed. We zijn trots op de vooruitgang die hij elke dag maakt.

Vriendschap met Oscar

Oscar, onze oudere Welsh springer spaniël, heeft Achilles met open poten verwelkomd. Achilles heeft een bijzondere voorliefde voor Oscar's oren en staart, waar hij graag in bijt. Gelukkig ziet Oscar dit als speelse genegenheid en tolereert hij het met geduld. Oscar is een groot voorbeeld voor Achilles, en samen zijn ze al dikke vrienden. Het is prachtig om te zien hoe ze samen spelen en de wereld om hen heen verkennen.

Nieuwsgierige Ontdekkingsreiziger

Achilles is van nature nieuwsgierig en altijd op zoek naar nieuwe avonturen. Wonen midden in de natuur biedt hem een schat aan ontdekkingsmogelijkheden. Hij is gefascineerd door alles wat beweegt en leeft in de natuur, en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk.

Een Vriend voor het Leven

Achilles heeft in korte tijd een onuitwisbare plek in ons hart veroverd. Zijn levendigheid, intelligentie en liefdevolle karakter maken hem een onmisbaar deel van ons gezin. We kunnen ons ons leven zonder hem niet meer voorstellen en kijken uit naar de vele jaren die we samen zullen doorbrengen.

Welkom, Achilles, op naar vele gelukkige jaren vol avonturen en onvoorwaardelijke vriendschap!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.