Gast blog nr 8, Banana Bread v. Sminiastate

Gepubliceerd op 28 juli 2024 om 20:53

De eerste weken met Jamie. Soms is het hard werken zo'n puppy in huis. We moesten elkaar ook even leren kennen, maar wat is het weer genieten om een hond om ons heen te hebben. Na het te vroeg overlijden van onze vorige hond was het stil in huis. Nou ja, niet helemaal, want onze dochter van één zorgt overdag ook voor genoeg vertier ;), maar het kwispelende staartje, het getik van pootjes over de vloer, het in de weg liggen tijdens het eten koken en de wandelingetjes hadden we erg gemist. Wat heerlijk dat jij nu bij ons bent Jamie.

Wanneer je 's ochtends wakker wordt ben je een energie bom en oh zo blij om je baasjes weer te zien. Eerst was het even zoeken hoe we hier het beste mee om konden gaan, maar inmiddels hebben we aardig een ritme te pakken. In hoeverre dit lukt met een pup en een dreumes ;), maar we zijn tevreden met hoe het gaat en hoe je het doet bij ons in het gezin. Waar je in het begin met de wandelingen vooral tussen onze benen liep, loop je nu vrolijk mee de wereld aan het ontdekken. Wat een lieve, leergierige en nieuwsgierige hond. Natuurlijk horen daar ook de uitdaagmomentjes en bijtmomentjes bij, maar daar leren we elke dag weer van.

Inmiddels zijn we ook gestart met puppycursus en daar blijkt gelijk al dat je graag wil werken. Samen zullen we gaan ontdekken en beleven wat je leuk vindt om te doen om daar genoeg uitdaging en plezier aan te gaan beleven.

Wij zijn blij dat Jamie bij ons is gekomen en genieten elke dag van hem. Hopelijk voor een hele lange tijd.

Groetjes fam. Haanstra en een dikke poot van Jamie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.